Maanantain aamupaino oli 73,5 kg.

Laitanpa kerrankin salikierroksen koko sisällön, on sitten sekin muistissa jossain. Tai ainakin sillä tarkkuudella kuin muistan.

- Penkkipunnerrusta, 10x tanko, 5x 40 kg, 4x 50 kg, 2x 50 kg, 5x 45 kg. Ei oikein sujunut, ilmeisesti viikonlopun punnerrukset menivät hyvin ja nyt olivat kädet väsyneet.

- Maastaveto 5x 70 kg, 5x 90 kg, 5x 95 kg. Tämä tuntui sujuvan oikein hyvin. Selkä kuitenkin väsyy, 10 vedon jälkeen ei enää paljon rautaa lisätä.

- Leukoja 6, 6 ja 4. Tässä ei mennyt niin paljoa; väsyin mavessa ehkä.

- Dippejä meni jotain n. 8, 7 ja 3. Tuntui jaksavan hyvin.

- Takakyykkyä 2x6 55 kg. Oli kovin painavan tuntuista rautaa. Piti tehdä ainakin 15 sarja.

- Rannekääntöjä 10 vasta, 4 myötä, 10 vasta ja 4 myötä.

- Pohkeita smithissä kummallakin jalalla 2x10. Nämä olivat pikkuliikkeet että palautui isompiin.

- Kulmasoutua 10 sarjoja 17,5 kg kummallakin kädellä vuorotellen 2 sarjaa/käsi. Tuntui jaksavan hienosti.

- Pystypunnerrusta 12,5 kg 10 sarjoja 2 kpl. Tuntui aika kevyeltä, vain ihan viimeinen oli raskas.

- Reidenojennuskonetta. 10 sarjoja 3 kpl, painoa aina ylöspäin. Näitä laitteita on kaksi, ja käytin nyt sitä jota usein en. Rautaa oli kait 71 kg, mutta näissä vaikuttavat nostokulmat ja muut, ei tiedä onko paljon verrattuna aiempiin lukemiin.

- Reidenkoukistusta 10 sarjoja 2 kpl. Tätäkin tuntui jaksavan.

- Vatsalihaksia 2x10 kiertäen ja 1x8 suoraan.

Tuntui siltä, että kokonaisuutena puhkua oli paljon. Jotkut liikkeet sujuvat heikommin ja toiset paremmin. Ehkä tuo järjestys saisi olla penkki, mave, kevyet ja sitten jatkaa. Ja kyykky ja mave vuorokerroin ehkä. Tai ehkä vain yksi kyykkysarja, kuutonen vaikka, ja sitten maveen?

Outoa on sekin, miksi nyt jaksoin niin hyvin. Osasyy voi olla se, että aamiaisesta oli jo aikaa; ehkäpä kannattaa pitää taukoa jatkossakin. Lipaston sali on kyllä kätevä, kun voi mennä kun ehtii.