Ruispuuroa vai anislihaa? Kas siinä tyhmä kysymys, tietysti molempia. Siis iltapalaksi. Toisaalta, normaaliaikana olisin syönyt anislihaa n. 3 kertaa tämän määrän ja loput aamiaiseksi huomenna. 

Verensokeri oli 4,4 kun ruuasta oli mennyt kaksi ja puoli tuntia. Sehän on itse asiassa aika hyvä.

Pidän ruokapäiväkirjaa, pidin jo kaksi arkipäivää ja nyt on vielä viikonloppu. Onneksi huomenna se loppuu.

Mistä aikaa kuntoilulle? Pohdin tätä tänään ääneen kaverille. Ainakaan molemmat seuraavista eivät voi olla yhtä aikaa voimassa:

a) Jorin pitää mieluummin kuntoilla, vaikka siivous jäisi vähemmälle ja Lauran joutuisi häpeämään silmät päästään sotkuista huushollia.

b) Jorin pitää mieluummin siivota, vaikka kuntoilu jäisi vähemmälle ja diabetes kehittäisi lisäsairauksia ja Jori kuolisi aiemmin.

Tänäänkin taas piti ajaa nurmikko, käydä kaupassa ja siirtää mansikkamaa. Yllättäen sentään kaksi ensimmäistä saatiin tehtyä. Laura aina luulee, että minun tehoni käytännöllisissä asioissa on edes samaa luokkaa kuin neurotyypillisellä enemmistöllä. Ei ole, se on kuin vertaisi rekkaa ja henkilöautoa; ei suinkaan kuin vertaisi Ladaa ja Mersua, jotka ovat kumminkin saman luokan asioita.

Eilen sentään soudin ainakin puolitoista tuntia. Ja olikohan päivä sitä ennen kun olin "salilla" liki tunnin ja nostelin painoja.