Kannattaa punnita itsensä korkeintaan kerran viikossa, mieluummin kerran kuussa. Vaaka ei ole hyvä väline, mittanauha on parempi. Sanovat jotkut laihdutusasiantuntijat.

Voi olla noinkin. Itse kyllä suosittelen digitaalivaakaa ja pienemmille naisille ehkä jotain jonka tarkkuus olisi kymmenen eikä sata grammaa. On kannustavaa nähdä jonkinlainen mittaustulos, vaikka tietääkin virhelähteet. Oma paino oli aamulla 79,0 kg. Tarvittaessahan voisi tehdä vaikka taulukkolaskennalla taulukon ja piirtää käyrää -- siitähän näkisi, miten käyrä menee (toivottavasti) melko tasaisesti alaspäin, vaikka sitten mukana olisi välillä nousuakin.

Eri asia voi olla, jos paino jo on normaalimitoissa. Silloin varmaan kerran kuussa on ihan hyvä tarkistuspisteen väli, tai mittanauha riittävä väline.

Kävin eilen kaupassa. Tuntui melkein naurettavalta, kun ruuan sijaan ostoskärryt täyttyivät kasviksilla. Illalla kiersin järven, tunti ja sen päälle 5-10 minuuttia meni. Ihan hyvä kävelylenkki se on, eikä tule kiusausta oikaista, ellei opi kävelemään veden päällä.