72,8 kg oli eilisen aamupaino. Voisiko kola vaikuttaa, jos sen fosforihappo sitoo vettä? Tai sitten vain tulee juotua ja elimistössä on nestettä?

Salilla käyty, taas. Rytmi on varsin säännöllinen, jos ei tule erikoisimpia esteitä. Pidän aina kolmen kerran varustusta huoneessani, niin menee vähemmällä säätämisellä.

Maastavetoa nyt viiden sarjoja yksi 100 kg ja kaksi 105 kg. Leukoja tein muutaman pienellä lisäpainolla. Tunasin varmaan kymmenen minuuttia lisäpainovyön kanssa, lienee ollut hauskaa jos on joku katsonut. Kokeilin myös ylätaljaa yhdellä kädellä ihan vaan kokeilun vuoksi. Maanantaina voisi yrittää maastavetoa 110 kg sarjana. Ainakin yhden viiden sarjan pitäisi mennä.

* * *

Reaalitodellisuus ahdistaa taas. Keittiö piti eilen siivota, mutta aika heikoksihan se jäi.

Riitta puhui struktuurista kommentissa. Rakenteelliset ratkaisut ovatkin ainoita, jotka minulla toimivat. Pojalla oli paha muna-allergia -- siis ei ollut kananmunia koko talossa. Pojalla käytetään rypsiöljyä -- siis ei osteta muuta öljyä. Olisihan kodinhoitoon ratkaisuja, jos niitä haluttaisiin. Vaatteiden lajittelussa ongelmia -- siis vaatteet vaikka minulle mustan sävyiset, tytölle punasävyiset jne. Lehtiä lojuu lattialla -- lopetetaan Aamulehti. Aamupalajuuston kuoria jää pöydälle -- siis ostetaan jotain huonomman makuista kevytjuustoa. Jori ei löydä tavaroita -- poistetaan koriste-esineet. Ratkaisuja on, jos todella halutaan pitää koti sellaisena kuin neurotyypillisen enemmistön kodit ovat. Minun kouluttamiseni sen sijaan on veden kantamista kaivoon.