Huomenna on diabeteshoitajan aika. Olen nyt tämän viikon aika hyvin saanut kuntoiltua, alkaen jokapäiväisestä työmatkasta pyörällä. Se on muuten noin 9km ja kestää 35 minuuttia tai ehkä karvan alle. Keskinopeus siis alle 20 km/h, mutta ihan OK vauhti minusta. Eilen(kin) olin pienen hetken "kuntosalilla". Lihakset eivät enää kipeydy, tottuivat siis jo.

Syön paljon, koska kunnolla täysinäinen vatsa tuntuu kivalta. Se lienee pääsyy. Nälkä ei ole oikeastaan kovinkaan epämukavaa vaan ehkä kolmossijalla, mutta väliin jää sitten jotain muuta: on inhaa syödä pelkkää puuroa kun jääkaapissa odottaa juustovoileivän tarpeet. Täytyy siis kehitellä jotain muuta herkkua kuin tavallista rasvasuola-sarjaa.

Ohraa vaihteluksi puuroon. Uuniriisipuuroa. Erilaisia hedelmiä. Maustekahveja. Teetä (russian earl grey on hyvää). Lihaksi jotain vahvemmin suolattua ja savustettua, ehkä salamia. Graavi kala on rasvaista, mutta sen verran vahvan makuista että pienempi määrä riittää. Ehkä jotain makeaakin pitäisi kehittää - makeutta kun saa helposti asesesulfaami K:sta tms. ei-lihottavasta.