Olen syönyt pari kertaa kaurapuuroa, se kun auttaa kolesteroliin eri tavalla kuin muut viljat. Ei maistu yhtä hyvälle kuin ruis. Pohdittava joko seostamista, puuron keittoa maitoon veden sijaan tai ehkä kauraleipään siirtymistä.

Mittasin iltapainon ja aamupainon. 81,1 ja 79,1 eli siis tasan kilon tuon perusteella yön aikana haihtuisi. On se aika ison tuntuinen määrä. 79,1 sanoisi että laihduin päivässä 200 grammaa, mikä ei tietysti voi pitää paikkaansa. Harmillinen tuo satunnaisvaihtelu. Kehitettävä kannustava vaaka, joka näyttäisi laskevaa lukua jos paino siihen saakka on laskenut, vaikka tilapäisesti se olisi todellisuudessa noussut. Vastaavasti se ei näyttäisi suurta pudotusta, vaikka joskus hikoilun takia olisi isokin vähentymä.

Eräänlainen mittaus oli kiipeäminen Kalevanharjulle. Jaksoin pomppia viittä viimeistä lukuunottamatta kaikki portaat reippaasti. Tosin sitten sattui kurkkuun, mahanesteet kai alkoivat nousta tai jotain. Ja sydän hakkasi. Mutta aiemmin on hengästynyt jo ihan vaan kävellessään nuo ylös. Kesäinen soutu lie vaikuttanut.

Soutu lienee tuottanut epäsymmetrian. Selkä jaksaa paljonkin, vatsaan sattuu kun tekee vähänkin vatsalihasliikkeitä. Sama juttu on varmaankin hauisten ja ojentajien kanssa, leuanvetoja menee varmaan jo yhtä monta kuin punnerruksia.