Eilen oli kevyen viikon ensimmäinen harjoitus. Huomenna ja perjantaina aion salilla olla, joten tulisi normaalit harjoitukset mutta vähemmällä painolla.

Jotain psykologista siinä on, että jaksaa sen mitä päättää. Olen saanut penkistä ylös 47,5 kg x8. Kun tein nyt 35 kg x8, niin se tuntui melkoisen raskaalta. Sama juttu muissakin liikkeissä. Maastavetoa tein 65 kilolla, vaikka yleensä aloitankin jo 70 kilosta. Ja mavessa 2x5 tuntui olevan ihan tarpeeksi. Hyvä juttu joka tapauksessa, että maltoin tehdä pienillä painoilla. Toivottavasti ne tuntuvat kevyemmiltä parilla seuraavalla kerralla.

Kevyet painot ovat nyt kyykky 45 kg 3x8, mave 65 kg 2x5, penkki 35 2x8, pystypunnerrus kp 12,5 kg 2x10, kulmasoutu kp 15 kg 2x10 kumpikin käsi. Leukoja tein 2x4, kun ei ole lisäpainoja normaalisti niin ei voi keventää. Dipeissä sama juttu. Vatsat tein ilman lisäpainoa. Laitteissakin oli pienemmät painot kuin yleensä.

Tämän viikon aikana pitäisi kai sitten tukikudosten vähän vahvistua, että luut ja nivelet jaksavat taas kovempaa harjoitusta. Viikon päästä tuon näkee onnistuiko.

* * *

Paino oli sunnuntai-iltana hulppeat 75 kiloa. Tuli tosiaankin syötyä. Maanantain aamupaino oli enää 73,5 kg ja taitaa olla nyt jo vähemmän.