Keskiviikon maastavedon tulos oli 60 kg. Tai siis 40, 50 ja 60 kg sarjat. Se onkin varmaan nyt liikeradan puolesta liki tapissa (esim. tekniikka auttaisi enää max. 20% eikä 50%, noin heittona), ja koko mies hengästyy tehdessä. Tästä sitten lähdetään. Kyykyssähän maksimisarja on ollut 65 kg.

Tässä on jokin sellainen vaikeasti kuvattava tottuminen. Kyykyssä oikein tunsi, miten meni monta kertaa ennenkuin tehon sai irti. Maastavedossa se kesti vain kolme kertaa. Ruumis ikäänkuin tottuu rasitukseen jonkinlaisella metatasolla: tottuu siihen, että yhtäkkiä voi rasitus kasvaa jossain enemmänkin. Vaan ehtihän tässä ~15 vuotta mennäkin makoillessa, että siihen nähden 2 kk muutos on hyvinkin suuri.

Tein myös pari dippiä. Olen ylipäänsä joka kerta yrittänyt kokeilla myös jotain uutta ihan pienellä painolla. Erilaisia liikkeitä on vaikka miten paljon, ja osa on sitten liukuviakin: penkkipunnerrus tehdään perusmuodossaan vaakasuorassa, ja sitten istualtaan voi työntää tanko ylös, mutta väliin jää vinopenkki jota periaatteessa voi pitää missä tahansa kulmassa siinä välissä.