Kun aloitin blogin, yritin ensin nimillä miinus10 yms, enkä löytänyt heti vapaata nimeä. Löysin useamman vanhan blogin, joissa ei ole ainakaan mitään merkintää lopettamisesta. Jonkin verran on blogeja, joissa merkintöjä on esimerkiksi kolme. Että siihen nähden olen jo ohittanut monta...

Mutta esim. http://huvikummut.vuodatus.net/ sisältää vinon pinon linkkejä. Laihduttajia on monta. Naisia kyllä vaikuttaa olevan enemmistö. Osa on saanut hurjan paljon pois, joukossa on jotain 30 kiloakin laihduttaneita. Ja osa Nutrilett-laihduttajista on laihtunut tuplatenkin minun vauhtiani. Vaikuttaisi siltä, että suuremmasta ylipainosta on helpompi saada muutama kilo pois kuin pienemmästä. Voipi olla, että peruskulutus on aika kova jos massaa on vaikka 130 kiloa ja pelkästään kävelee.

* * *

Laskelmointia. Olen lihonut tähän saakka noin kilon vuodessa. Se tekee 2,7 grammaa vuorokaudessa. Ei ole kovin suuri ihme, jos tuollainen kertyy huomaamatta. Jos oletetaan läskin sisältävän 80% rasvaa, tuo tekee 2,2 gr rasvaa per vuorokausi. Kaloreissa se tekee hiukan alle 20 kcal.

Maitona se on alle desi rasvatonta, alle puoli desiä kevytmaitoa. Pizzoissa en nyt jaksa laskea, mutta tuskin päivässä kovin isoa palaa pitää jättää syömättä kilon vuodessa vähentääkseen. Näin laskien ei tunnu vaikealta saada painoa vakiintumaan.

Liikuntana tuo tekee viisi tai kuusi minuuttia kävelyä. Ei ole paljon sekään.