Olen parinkin hölkän jälkeen jäänyt istumaan ja odottamaan. Että tässä olen, endorfiinit, tulkaa ja tuokaa hyvä olo. Kettu ne mitään tuo, jalat on vaan puutuneet eikä yhtään hyvän tuntuiset.

Sen sijaan salin jälkeen on jollain tapaa kevyt ja mukava olo. Että ehkä sitten suosiolla kannattaa nostella puntteja.

Viime viikolla en ollut salilla ollenkaan, eilen olin. Takakyykky 10 sarjoina 30 kg, 40 kg ja 50 kg. Huomenna taidan yrittää 40, 50 ja 55. Reiden supistukset ja levitykset sain 75 kilolla jotenkin menemään. Sen sijaan reiden ojennus ja reiden koukistus eivät tunnu paranevan. Voi tosin olla, että kyykky riitti väsyttämään jalat. Kokeilin myös maastavetoa ensimmäistä kertaa, työkaveri ystävällisesti tarkisti tekniikan.

Painoja on kahdenlaisia, kumipäällysteisiä ja muita. Päällystetyt ovat kaikki saman kokoisia, toisissa vaan on enemmän rautaa ja toisissa kumia isommin. Takakyykyssä käytin ensimmäistä kertaa näitä kumipäällysteisiä. Psykologinen vaikutus niillä ainakin on, tuli uusi hämmennyksen aalto. Ne nimittäin ovat ihan samoja, joita isoissa kisoissakin käytetään, niitä vain on isoilla miehillä useampia ja painavampia.

* * *

Illalla kiersin vielä pyörällä Rajasalmen sillan lenkin. 2 tuntia 10 minuuttia. Tuontapaisesta liikunnasta jotenkin pidän, kun ei tule ihan hiki. Nyt on kyllä aamulla vähän puutuneet jalat tosin.